Rólunk

Cégünk rövid története és társadalmi szerepvállalása

Rólunk

Az Immer-tech Kft. 2010-ben alakult. Alapításkor meghatározott szándék és cél volt, hogy minőségi szolgáltatásainkkal támogassuk azon vállalkozások beszerzését akik számára fontos a minőség megtartása és a költségcsökkentés. Képzett munkatársak alkotják az Immer csapatát, igény szerint tudásukkal műszaki megoldásokban támogatják partnereinket. A következetes és kiszámítható üzletpolitika, mely a kölcsönös előnyökön alapul meghozta az eredményt, alakulás óta folyamatosan bővül, növekszik a vállalkozásunk. A Bajai székhely mellé a vevői igények gyorsabb kiszolgálása érdekében Kecskeméti telephelyet és Budapesti képviseletet nyitottunk. A fejlődésünk és a hosszú távú elköteleződésünk jelentik a jelenlegi és a leendő üzleti partnereink számára a biztonságot. Az általunk forgalmazott termékek a feléjük támasztott magas minőségi követelményeknek megfelelnek, de esetlegesen felmerülő reklamációt mindig a vevőink érdekében orvosoljuk,

Referencia partnerink :

Siemens Zrt, Bács-tak Kft, Hunent Zrt, Agrometal-Food-Tech Kft, Woco Ipartechnika Magyarország Kft


2015-ben 2016-ban és 2017-ben a Fogyasztói Vélemény tanúsítvány alapján megkaptuk a megbízható vállalkozás címet, 2017-ben a BISNODE Magyarország cégminősítése alapján a AA besorolást.

Bisnode tanusitvany


Társadalmi szerepvállalásunk

Elkötelezetten valljuk, hogy a helyi vállalkozásoknak, üzletembereknek támogatniuk kell a helyi közösséget, az ott élő emberek kiszolgálást végző intézményeket, ezért mi 2014 óta folyamatosan, minden évben támogatjuk a Bajai Mentőállomást életmentő műszerek beszerzésében.